Takaisin Aittamailman etusivulle

Tervasoihdun aurinkopatio

Terassimme sijaitsee aitiopaikalla torin laidalla. Tänne on helppo tulla tapaamaan ystäviä ja seuraamaan torin elämää. Tapaksia on saatavilla koko terassin aukiolon ajan, joten nälkäkään ei pääse yllättämään!

Kokous- ja juhlatilat

Tervapirtti

Tervasoihdun toisessa kerroksessa, Tervapirtissä, on mahdollista järjestää tapahtuma aina 40-henkiselle seurueelle asti. Erilaiset kalusteet yhdessä niiden liikuteltavuuden kanssa tekevät Tervapirtistä tilana erittäin muuntautumiskykyisen. Oli kyseessä sitten esimerkiksi yrityksen ruokailu tai pikkujoulut, tuotelanseeraus, kokous tai syntymäpäivät, saadaan Tervapirtti taipumaan tilaisuuteesi sopivaksi!

Tekniikan osalta käytettävissäsi on tietokone, langaton internet-yhteys, fläppitaulu, valkokangas sekä dataprojektori. 

Ruoka- ja juomatarjoiluissa palvelee Tervasoihdun alakerran baarin lisäksi myös viereinen Ravintola Suola-Aitta herkullisine menuineen! Lisäksi terassikautena Tervapirttiin on mahdollista pystyttää seisova pöytä tai brunssi jopa 60 ruokailijalle. Nämä herkut päästään nauttimaan monipuoliselle terassialueellemme markiisien alle hohkaavien lämpölamppujen läheisyyteen. Näin ollen meillä Tervasoihdussa kesä ja terassikelit jatkuvat aina vähän tavallista pidemmälle syksyyn!

Oulun keskustan palvelut ja suuret parkkialueet ovat välittömässä läheisyydessäsi Tervasoihdun keskeisen sijainnin johdosta. 

Tervavintti

Tervasoihdun kolmannesta kerroksesta paljastuu ainutlaatuinen kabinettitila merinäköaloineen! Tästä Tervavintiksi kutsutusta tilasta löytyy paikat 10-henkiselle seurueelle, joten tila soveltuu erinomaisesti pienemmän mittakaavan tilaisuuden, kuten esimerkiksi yrityksesi aamupalaverin, kokouksen tai pienen ryhmän illallisen järjestämiseen.

Juoma- ja ruokatarjoiluihin käytettävissä on Tervasoihdun baari sekä viereinen Ravintola Suola-Aitta menuineen.

Tekniikan osalta tarjoamme käyttöönne langattoman internet-yhteyden sekä fläppitaulun.

Kalusteiden monipuolisuus ja liikuteltavuus mahdollistavat Tervavintin räätälöinnin juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi.

Otathan siis yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä lisää!

 

Myyntipalvelu (tilavuokraus):

info@aittamaailma.fi

0449788597

 

 

BÄNDIT: BANDIyhteydenotot@aittamaailma.fi

STAND-UP: STANDUPyhteydenotot@aittamaailma.fi

IMPRO POETRY: IMPROPOETRYyhteydenotot@aittamaailma.fi